U poznatom restauranu Zigante u Livadama prilikom proljetnog otvorenja uz meni chefa Damira Modrušana posluživala su se vina Adriana.

Riječ je o prvim hrvatskim vinima na tržištu namijenjenima isključivo za HoReCa kanal. U novoj liniji Adriana, laganih ljetnih vina, za sada su tri vrste vina: Adriana white je 100% istarska malvazija, Adriana rose je dobivena od više različitih sorti dok je Adriana red kupaža cabernet sauvignona i merlota.

Svakom istinskom gurmanu i kušaču života pravi odabir je restoran u Livadama i najbolja jela chefa Modrušana. I dok svijet oko vas uz čašu birane Adriane poprima toplije i optimističnije tonove, neminovno će vas duh čarolije obaviti vedrinom i tek ćete tada spoznati u kolikoj mjeri vino diše. Upravo tome služe ekskluzivne vinske večeri.

Taj raskošni gastro-enološki događaj je savršena prilika da u elegantnom ambijentu i opuštenoj atmosferi doživite poveznicu vrhunskih vina Adriana i maštovitog slijeda kreativnih jela chefa Modrušana. I zato ukradite svojoj svakodnevici maleni komadić sreće koja će zaiskriti sakrivena u boci vina i zajedno s tim plemenitim pićem podijelite je s onima do kojih vam je stalo.