Na VINOcom-u predstavljena su Vina Laguna; Malvazija, Festigia Malvazija, Rose, Terrarossa, Mediteraneo, FestigiaCastello, FestigiaRiserva, Malvazija Vižinada, FestigiaRiserva i Malvazija Akacija.

Agrolaguna se ove godine, 10. godinu zaredom, predstavila na međunarodnom festivalu vina i kulinarstva, VINOcom, održanom 25. i 26. studenog u zagrebačkom hotelu Esplanade. Za ovaj jubilej tvrtka je nagrađena kristalnom vazom, koju je osobno uručio organizator festivala Ivan Dropuljić.

 

Na VINOcom-u predstavljena su Vina Laguna; Malvazija, Festigia Malvazija, Rose, Terra Rossa, Mediteraneo, FestigiaCastello, FestigiaRiserva, Malvazija Vižinada, FestigiaRiserva i Malvazija Akacija.

VINOcom je prestižni festival koji se svrstao u jednu od vodećih manifestaciju u Hrvatskoj i čitavoj regiji u kategoriji vina i gastronomije. U cijelosti je posvećen kulturi stola, vinu i hrani, kao nezaobilaznom dijelu hrvatske gastro i turističke ponude. Na festivalu se predstavljaju i degustiraju vina, sljubljuju vino i hrana, održavaju eno-gastro edukacije za poslovne ljude, trgovce, sommeliere, ugostitelje, ljude iz javnog života, novinare i druge ljubitelje vina i hrane. Događaj ima i humanitarnu notu.

Ovakvi festivali na kojima se predstavljaju kvalitetna i vrhunska vina Agrolagune zasigurno su važna poveznica s istinskim ljubiteljima vina.