Vina Laguna, Adriana, Ol Istria i istarski sir Špin na prezentaciji u Makarskoj

Tvrtka Apfel je dugi niz godina vodeća kompanija na Makarskoj rivijeri u distribuciji hrane i pića, a istodobno radi na prostoru cijele Hrvatske u segmentu ugostiteljske opreme. Bogatom ponudom i stalnom nadopunom asortimana te stručnim timom koji je na usluzi kupcu čvrsto su pozicionirani u HoReCa segmentu tržišta.

Iako je ovo prva godina održavanja, odaziv je bio odličan. Na sajmu su se predstavila 32 vinara i pet sirana. Iz Apfela ističu kako nisu htjeli pozvati puno vinarija, a reakcije izlagača i posjetitelja na sajam su odlične te vjeruju da će i sljedeće godine organizirati manifestaciju istog tipa.

Agrolaguna se predstavila s Adrianom – novom linijom specijaliziranom isključivo za ugostiteljstvo, laganom Malvazijom Istarskom, malo kompaktnijom Malvazijom iz linije Festigia, s crnom najnagrađivanijom kupažom Castello, slatkim Muškatom žutim te s pjenušcem Perla Rose.

Posjetitelji su imali priliku isprobati istarske sireve Špin i ekstra djevičanska maslinova ulja Ol Istria. Mogli su birati između sortnih ulja od blažih do intenzivnijih ili ih sve odjednom isprobati u kupaži Ol Istria, a povratne informacije o kvaliteti su izvrsne.