Dvije nagrade potrošača, dvije srebrne i brončana medalja na velikom međunarodnom sajmu Wine Expo Poland

Vina Laguna se sa svojim vinima natjecala na velikom međunarodnom sajmu Wine Expo Poland održanom u Varšavi od 27. i 28. listopada te osvojila dvije nagrade potrošača, dvije srebrne i brončanu medalju.

Zlatnom medaljom potrošači su okrunili Muškat ružu, a brončanom Trophy medaljom vino Adriana Rose. Srebrne medalje osvojila su Adriana red (kupaža cabernet sauvignona i merlota) i Castello Festigia iz 2015, a brončanu medalju  osvojila je  Adriana Rose.

Za muškat ružu karakteristična je prozračna rubinsko-crvena boja, sortne arome na ružin cvijet, crveno voće, okusom slatko, svježe i nježno, harmonično, u ustima ostavlja ugodan slatki okus. Adriana rose je kristalno čisto, lagano svjetlo-ružičaste boje, voćnih aroma na jagodu, malinu, svježu papriku, u ustima je lagano i svježe, osvježavajućeg voćnog okusa.

U Muškatu ruži možete uživati samostalno ili uz ne preslatke deserte od čokolade, voća ili svježeg sira. U Roseu možete uživati kao aperitivu ili ga kombinirati uz hladne nareske i salate, predjela na bazi morskih plodova, tjestenine ili rižote na bazi mora ili bijelog mesa, frigane srdele, bruschette od tune.